Pojken som blev instängd

vi köpte ett hus som är byggd 1949.vi fick renovera hele huset.och slog in väggar.min dotter som var 3 år.hon galskrek och sa att jag ska ta bort pojken som satt på henne.hon hade spännt hela kroppen och var stel som en pinne.jag tog in henne till oss.och jag vaknade av att hon låg och bolla i luften.jag frågade henne vad hon gjorde.jag bolla med pojken.3 år senare fick vi en son.så när han var 3 år så galskrek han och var mycket rädd.han sa att pojken skrämde honom.jag frågade honom hur pojken såg ut.han sa att han inte hade någon näsa.men han vägrade att sova i detta rum.det visade sig att denna pojke blev instängd.som barn.och det var början på 1900 talet.han föddes med harsprång.och blev klassad som en idiot.jag har själv haft kontakt med pojken.han är 8 år gammal.föräldrarna skämdes över honnom.så nu kommer han och går här i huset och min son är 20 år gammal nu och han går inte in i det rummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *