Rädd för mina drömmar.

Hejsan! Först vill jag tacka för svaret på frågan om min systers drömmar. Nu när hon vet vem han är och hur hon ska få bort honom, så har hon blivit lite lugnare. Eftersom jag ganska nyligen har börjat läst om astral resor i sömnen så har jag oxå lite funderingar kring detta. Jag är en person, som på senare år, inte brukar komma ihåg vad jag drömt under natten. Och jag drömmer inte mardrömmar så ofta heller (vad jag vet). Men när jag väl gör det så handlar det alltid om olika andeväsen. Och det är inga trevliga väsen precis. Drömmarna förmedlar ofta en otroligt stark obehagskänsla som kan sitta i lång tid efter drömmen. Det är väldigt detalj rika drömma. Det är svårt att beskriva obehaget och räddslan i drömmarna, för det är så starkt. Nu har jag blivit lite orolig och börjat fundera på om det bara är vanliga drömmar eller om det är astral resor? Blir ju lite rädd att jag reser runt och retar upp saker som jag kanske borde låta vara. Sista drömmen jag hade, handlade om ett kvinnligt andeväsen som var "låst" i en källare. Hon kunde alltså inte ta sig ut, och (om hon nu finns)får vi nog hoppas att hon inte gör det heller. Hon var uppenbarligen inte speciellt glad att se mig i alla fall. Den saken fick jag ju klar för mig. Så jag undrar alltså om risken finns att jag far omkring och retar upp dessa mindre trevliga andar..?

Hej Johanna! Det är tydligt att du är nyfiken och intresserad av det paranomala och andliga fenomen.Men när du är vaken råder "ditt sunda förnuft" som kan styra dig, så du inte utsätter dig själv för onödig "fara" eller gör saker som har med andar att göra. I vaket tillstånd ställer du dig inte och tex utmanar ett irriterat väsen elller en ilsken ande. Men när du sover och gör astralresor(för det är vad det handlar om)är du berydligt sturskare och på gränsen till övermodig och söker dig gärna till platser där andar är jordbundna för att "få själva upplevelsen och erfarenheten" hur det känns osv. Jag kan uppfatta att du även varit på platser man normalt sätt undviker dvs svärer där mindre trevliga väsen håller till,av samma orsak,för att få själva upplevelsen,få se hur de ser ut eller känns att möta osv. Ditt undermedvetna är VÄLDIGT intresserad av detta och vill ha både kunskap och förståelse om både mörker och ljus,ont som gott-"båda sidorna av myntet". Risken med detta kan vara att man fångar deras uppmärksamhet på ett sådant sätt att de (inte platsbundna andar)lägger sin energi på dig,eller "följer dig tillbaka" så du får problem med dessa hemma. Det finns två sätt att undvika detta,som är rätt effektiva. 1.Ta med en sk "dörrvakt" dvs be en av dina guider vara som en "dörr" framför dig och skyddar dig. Vid möten av andra väsen än andar kan du innan du somnar be en Helig Ljusängel vaka över dig vart du än reser. Och be dessa kvickt väcka dig,dra dig tillbaka om du hamnar i svärer eller siutvationer som är otrevliga. Det kan upplevas med att du vaknar med ett ryck!och upplever starkt obehag då du minns drömmen.Vaknar man efter en sådan väckning bör man be om att denna heliga ljusängel "stänger" vägen man åkt,"stänger portalen man öppnat" och renar hela ens kropp från alla tänkbara energier man kan ha dragit på sig i "den heliga andens vita ljus".Mycket effektivt!!!(man kan för säkerhets skull be båda följa med!!!) 2.Innan du lägger dig ber du (till samma som ovan) om totalt "flygförbud" till dessa platser/svärer/områden! Du kan tom prcisera tydligt var du får resa och inte!. Det kan vara tex "jag får resa i jordens svär men inte till hemsökta platser""jag får resa till andra sidan men inte till platser där anddra väsen finnes" osv.Likadant där.Mycket effektivt! Vi människor är faktiskt väldigt okunninga i att vi HAR möjligheten att med vår fria vilja, använda tankens kraft för att sätta upp regler även för vår egna "själ" som för andra väsen/andar! Fundera på detta! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.