Rädd men ändå nyfiken.

Hej Jag undrar över igentligen två saker. Jag gifte mig med min Anders 2008 och det känns som jag har hittat min tvilling själ i Anders, lyckan är total. Men ibland känns det som våra vägar har korsat i tidigare liv. Kan det vara så verkligen? Vi flyttade för nu nästan 2år sendan till vår lgh, en underbar vindsetage i midsommarkransen. Av ett av det största rummen på övervåningen har vi till barnen gjort ett lekrum delat med sovrum till vår 4åriga dotter. Men hon vill aldrig sova där och jag kan ibland känna ett obehag för ett speciellt hör i rummet,känna mig iaktagen men ändå inte att någon vill oss illa. Inbillar jag mig. //Maria

Hej Maria! Det första jag får fram är att du och din Anders levt tillsammans i minst ett liv och det var ett lyckligt äktenskap! Vad gäller rummet ser jag sorg och vaka över ett barn. Detta känns som ett platsminne men åxo som något som återkommer. Säg till de sörjande föräldrarna att det barn de sörjer finns på andra sidan och väntar på dem. Gör detta gärna två dagar i strec och skulle det inte funka får du höra av dig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *