Rådjur, fasaner & mormor

Hej igen Eewee! Den här gången tänkte jag fråga vad du tror om följande historier, och om du känner att de kan ha någon koppling till det övernaturliga: Under nätter som jag har mått lite dåligt den sista tiden och haft svårt att sova, brukar jag sitta framför datorn och surfa lite på nätet. Konstigt nog, när jag kanske känt mig som allra värst, har jag vid sammanlagt tre olika tillfällen fått se hur ett rådjur dykt upp utanför mitt fönster ute på gatan. Dess långsamma och nästan ”graciösa” gångstil var så lugnande att se på, att det nästan känns att det måste ha varit någon som försöker säga mig någonting. Vid ytterligare tre andra tillfällen (på dagtid) har något så ovanligt som en fasan dykt upp utanför mitt fönster, som precis som rådjuret, gav mig lugn när fick syn på den. Det märkliga är som sagt att dessa har dykt upp när jag ”som mest” verkar ha behövt det. En annan historia jag gärna skulle vilja få bekräftad är när jag senast kom över en låt som innehåller en röst som nästan är identisk med min bortgångna mormors, som även den har fått mig att må bättre. Innan dess tänkte väldigt mycket på henne. Är det mormor själv som försöker hjälpa mig? Det blev som tre frågor i en, men i och med att dessa händelser givit mig samma "lugnande" effekt och skett nära inpå varandra tänkte jag att de kanske hör ihop på något sätt. Uppskattar din uppfattning om dessa historier, i annat fall tackar jag för att du tagit dig tid att läsa igenom detta! Tack

Hej Danne! Ja jag kan uppfatta att andevärlden försöker lugna ditt sinne genom att få dig att "när du mår som sämst och behöver det som mest" få focus på något helt annat oförutsett, som du riktar uppmärksamheten på. Du kan se dessa olika djur som dyker upp som små eller stora budbärare som andevärlden skickar för att få dig att fyllas med lugn och ro. Skulle du även gå ut och sätta dig i naturen på en sten och bara glo(eller fiska…!) så skulle du antagligen även då få uppleva sällsamma fenomen då djur av olika arter närmar sig dig, eller blir ovanligt närgångna eller visar ovanligt närgånget intresse. Allt för att få dig att focusera på annat än "ditt eget tänk om hur du mår eller har det". De vill hjälpa dig att se det där "lilla i vardagen",små sällsamma upplevelser i små ögonblick som ger en energi man kan leva på och orka ytterligare ett par dagar…förstår du vad jag menar…? Samma med den där låten du nämde.Jag får sagt att det inte var din mormors röst men effekten blev den önskade nämligen att du uppmärksammade detta och kom och tänka på henne igen, vilket var hennes önskan-att ge en påminnelse om att du inte är ensam när du mår som sämst och känner dig ensam och nere. Du är INTE ensam!även om det känns så… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *