Re: Rysslands Tsarfamilj

Datum: 2010-11-05 Från: Sara Fråga Datum: 2010-10-29 Från: Sara Fråga Hej! Skrev tidigare in en fråga, som handlade om att jag har väldigt starkt band med landet Ryssland. Du svarade att jag mest troligt var släkt med Tsarfamiljen. Kan du se vem? Jag heter Sara, är 16 år gammal (Fyller år 31 Oktober). Jag älskar hundar och innebandy, O mitt mål är att bli egen företagare. Går en utbildning nu. Skulle vara jättesnällt som du svarade! 🙂 Tack! Kram, Sara >> Svar på frågan Hej Sara! Jag kan inget om tsarfamiljen men de visar mig ett familjeporträtt och en av de yngre barnen känns som du. Kram! Svar: Hej igen! Jag har ju släkt ifrån ryssland, vänner som bor där och några tremänningar som bor i St. Petersburg. Min fråga är: Vem utav dem tror du mest att jag är utav de yngre? Kram! 🙂 Sara 🙂 >> Svar på frågan Hej Sara! Jag är inte inne på tsarfamiljen men jag tror du är den yngste pojken. Kram! Hej! (igen!) Hade nyss en flash back, såg 2 barn springa igenom flera rum. Jag bad min farmor leta lite igenom min farfars släkt, o hon hittade en släktning som vi inte vet vem de är.. Eftersom jag tidigare har berättat för dig att jag har en stark dragning till Ryssland, så undrar jag: Är de möjligt att Tsaren hade några syskon? Svara så fort du kan! Hoppas att du har haft en bra dag! 😀 Kram, Sara! 😀

Hej Sara! Det är mycket möjligt att Tsaren hade syskon. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.