re: tidigare liv

Hej igen. Du ville att jag skulle skriva lite mer om mina känslor. Det känns som sagt som om jag var ond i ett tidigare liv, jag kan inte riktigt förklara det men har vissa svaga minnen eller tankar om att jag har gjort onda saker som en annan person i en annan tid? vet inte om det låter helt fel men det e så jag känner. Kan det vara så?

Hej igen! Du har varit en egoistisk människa i ett av dina tidigare liv. Du har orsakat smärta och tårar och du ångrade dig inte förräns du låg på din dödsbädd, ensam. Du kan få bort de känslorna genom att vara raka motsatsen i detta livet. Detta med att vara ond var en sak du valde att göra för att få den kunskapen du vill ha i dina liv. Du vill prova mycket och inte alltid goda saker. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *