Relation och följeslagare!

Hej. Jag har skickat en fråga tidigare om min sons handikapp. Har nu börjat fundera hur det kommer gå för mig med att hitta kärleken mm. Har varit med om en hel del i min uppväxt så som misshandel när jag var liten, en massa missbruk runt mig och även haft psykisk/fysisk misshandel i mina förhållanden. Kan du se om jag kommer hitta kärleken snart och om jag kommer kunna vara lycklig utan att behöva oroa mig. Kan du även se om det finns någon med mig eller som hälsar på mig ibland? Har en gammal barndomskompis som gick bort i en bussolycka, farmor,mormor, och min brors mamma som jag alltid sett som min egen kallar henne även Ängel plus en massa annan släkt. Vill också säga tack för ditt tidigare svar, har nu slutat oroa mig för att sonen ska gå bort för tidigt! Kram!

Hej! Du har så mycket att ge i kärlek och din tid kommer! Du går omkring med en ständig rädsla för att bli bedragen, slagen och misshandlad- släpp det och lägg det bakom dig! Lättare sagt än gjort jag vet men du kan och du kommer att göra det åxo! Går du omkring med dessa tankar blir din aura mörk och sårig vilket drar till sig fel typ av män men om du mår bra och är säker i dig själv blir din aura ljus och kärleksfull och då dras män med ärliga avsikter till dig. Du får skriva till min mail om du känner att du behöver prata av dig privat. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *