relation och graviditet?

Hejsan, jag har två frågor 1: jag har fått en känsla utav att jag är gravid, eller kommer att bli inom en snar framtid. stämmer detta, är jag gravid eller kommer jag att bli? när kommer jag att bli gravid? 2: jag har just nu en väldigt konstig realtion med en man som är betydlig äldre än mig. hur kommer den att sluta? kommer relationen att fördjupas och gå framåt eller kommer den att ta slut? vi har kommit överrens om att se vad som händer efter sommaren, kommer jag att gilla vad som händer? om jag är gravid, kommer han att ta sitt ansvar? tack på förhand, helen

Hej! Jag har svårt att svara på en del frågor då jag inte får svaren själv. Du kan mycket väl vara gravid men om inte så snart men du måste fundera på om det är rätt tid. Mannen du har ett förhållande till just nu känns inte seriös men jag hoppas jag har fel! Du vill så mycket, bilda familj mm men vad vill han? Prata med honom och lyssna på vad han säger, inte på det du vill höra. Jag vet att detta inte är det svar du ville få men jag säger bara vad jag ser. Lycka till i framtiden och jag önskar dig allt gott!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *