Röster inuti mig-vad beror det på?

Hej Tack för de tidigare svar jag fått av dig!!! poppar upp nya hela tiden (:) Vid två tillfällen i mitt liv vid extrem stress så har jag plötsligt hört röster i mitt huvud. Det låter som massor av olika som vill komma till tals och tala med mig… undrar om det varit inbillning?? mina vänner säger att när man e stressad kan man framkalla dessa inbillade röster.. jag funderar om de inte e äkta??? och vad vill de?? jätte hemskt de ggr det hänt. blir rädd!! Vad tror du? Tack Lotta

Hej Lotta! När man är under extrem press eller stress och känner en stark inre stress så är det enligt psykoanalysen allmänt känt att man kan framkalla ljudfenomen som kan upplevs som flera olika röster i huvudet.Detta är givetvis både obehagligt och ännu mer stressande. Har man dessutom anlag för medialitet eller en viss öppenhet för andevärlden kan det vara ännu svårare att avgöra vad som framkallas av ren psykisk stress eller av andar som vill kommunicera.(Detta måste även den mest mediale fundera på!) Ett par kännetecken för att det är kommunication från andar under dagtid, är att "de olika rösterna" ofta är ens egna "tankeröst" och inte en eller flera främmanderöster som hörs. Oftast använder andar ens persons tankeröst för att kommunicera,så egentligen är det din egen tankeröst som lånas av andra andar att föra vidare sina tankar och ord. Har du någon gång tänkt på hur din tankeröst låter?Den kan också användas av flera samtidigt. Visst har jag upplevt främmande röster, men det blir så förvirrande och obehagligt att jag "stängt den möjligheten" utan ber både andar och guider att uteslutande använda enbart min tankeröst, annars ägnar jag större delen av tiden att fundera på OM jag är fullständigt galen istället för att lyssna på vad de kan säja. Presis som andar kan låna din röst genom trance kan de också låna eller använda sig av din tankeröst för att få fram sina synpunkter och detta upplever man direkt med att "det här är inte mina egna ord i huvudet". (Lite svårt att förklara för den som inte har upplevt detta.) Däremot när man sover kan man höra andars röst som de låter,men då talar de ju direkt till en i ett möte astralt,öga mot öga. Har du funderat på om och hur dessa röster låter. Är det din tankeröst som de låter eller är det fullständigt främmande mummel. Jag kan inte svara på vad det är du upplever men du kan läsa igenom det jag skrivit och fundera på hur och på vilket sätt du upplever detta. Kan tillägga att skulle du tex använda någon sorts antidepressiv medecin och du verkligen är medial och öppen för andevärlden och kommunication ,så kommer inga medeciner i världen ta bort dessa "tankeröster"! möjligtvis skulle du tappa focus och bli mer avtrubbad, men är man medial blir man inte av med sin medialitet genom sådan medecin.(Ifall du eller någon annan funderat på den saken) Fundera på saken och hör av dig igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *