röster när jag ska sova

Ibland när jag ska sova så blir jag som förlamad och inte kan röra mig. Jag är vaken fast ändå inte och sist så hörde jag en röst som först var som ett mummel som sa; "you have to fight them back, you have to fight harder" om och om igen. Från början hörde jag inte vad den sa men efter ett tag blev det tydligare. samtidigt var det som om några eller något cirkulerade runt mig och pratade fast jag hörde bara mummel. Jag kunde inte röra mig fast jag ville osv. Andra gånger har det varit samma sak om att jag inte kan röra mig fast andra saker har hänt. En gång kände jag att jag föll ganska länge. Tillslut landade jag väldigt mjukt och då trodde jag att jag hade ramlat ner från sängen och låg på golvet. För jag såg mitt rum från det perspektivet. Sen kände jag en hand som kom bakifrån, liksom underifrån sängen och försökte ta runt min hals. Jag kände verkligen handen och jag vill röra mig men det gick inte. Sen kände jag en hand runt min vrist som försökte dra in mig under sängen. Tillslut på något sett kom jag upp och ut i vardagsrummet ( inte på riktigt ). Jag såg vardagsrummet negativt. ( den effekten som man kan ha på bilder ) Jag kunde inte stå ordentligt och jag kände hur jag tog tag i soffkanten. Sedan kommer handen igen bakifrån och jag känner den runt halsen och då kunde jag röra mig igen och vaknar upp i sängen. Jag bor hos både min mamma och pappa och den första händelsen var hos min mamma och den andra hos min pappa. Det här är bara 2 av händelserna. jag har haft liknande händelser förut. Ser du om det här kan betyda något? Tacksam för svar / Petra

Hej Petra! Du har inte det lätt! Det du har gjort är delvis astralvandrat- när själen vandrar utanför kroppen. Kan inte känna att det är dig personligen andarna vill åt, du verkar ha fått någon annans andar. Du behöver en rening där du är, där du sover. Försök först tala om för dem, högt och tydligt att de ska lämna dig ifred. Du måste vara bestämd mot dem och tala om för dem att deras närvaro inte är önskvärd hos er. Köp saliva och bilda dem som en bukett, tejpa ett "handtag" så du kan hålla buketten utan problem, elda salvian och "rök" ut andarna. Glöm inte hörnor och vrån! Det är ett vanligt misstag- att glömma hörnen! Be din guide om hjälp och be änglarna om hjälp när du rensar ditt/dina hem. Hör av dig om du inte klarar reningen själv! Vi finns här för att hjälpa dig! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *