Såg min sambos farmor

min sambo är från vetlanda … när han kom hit första gången till mig, När vi satt i köket och pratade om allt.. så blev jag bara så väck sa han …. jag stirrade länge ut i rummet , han frågade mig vad det var . fick bara inte luft,hade svårt för att andas . Sen kom denna kvinnan in ,med ett litet barn i handen ..flickan har varit 6-7 år gammal ,det var hon som fick mig att ha svårt med andningen ,, Hon sa till mig att hon var hans farmor och flickan var hennes dotter .. som hade dött i en lungsjukdom,jag fick bloodsmak i munnen ..min sambo frågade mig hur hon såg ut .. farmor var liten 159-163 lång , och hade hade långa strumpor med ett gummiband runt låret . ena benen hade rullat ner sig i vaden .det gjorde den alltid sa han ..och hon hade långt grått hår och alltid fläta..hon pratade danska ,,, vad vill hon sa han .. han kände en iskall kyla i rummet ,och våran hund bara titta upp mot henne ..hon ville bara säga att hon tycker att det är bra och skönt att se att han hade det bra nu … sen sa hon något. som jag skulle säga på danska till han som bara han visst vad det var .. …vi gick till kyrkan dagen efter och tände ett ljus för våra nära och kära … min sambo tog ett ljus ,och jag stod och skrev i kyrkboken .. sen sa han till mig .. Rozita det blir bara svart den vill inte tändas..jag gick dit och såg detta ljuset … helt svart vad har du gjort sa till han ..han sa att jag tog ett ljus, och skulle tända den med ett annat ljus . men dem ljusen var från några andra som hade satt ett ljus för nära och kära ,,hur mycket han stod med ljuset i lågan . så tändes inte ljuset .. jag tog ett annat ljus och sa till han att han skulle tänka på sin farmor och nära och kära …så förde vi fram hans ljus mot det stora ljuset .. och lågan blev jätte stor i hans lilla ljus ..han ringde upp sin pappa och frågade om han farmor hade förlorat en dotter på sju år … jaaaa sa dem men din farmor ville aldrig prata om det ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *