Såg vi samma sak???

Hej! Jag har sett och hört saker, sen jag var 3 år, nu känner jag mest av om det finns andar i närheten. Men, nu till min fråga. För ett antal år sen var jag på väg till en lucia träning i församlingshemmet där jag bodde.Det var runt 18 tiden och mörkt ute. För att komma dit måste man gå över en bäck och en stor åker. När jag kom fram mot bron, vid bäcken, ser jag en ganska lång man med slokhatt, som står i buskarna, blir väldigt skrämd men skyndar förbi, ville inte bli sen till träningen. Tog samma väg hem men då var "personen" borta. För ca ett år sen fick jag veta att min lillebror, på väg till sin konfirmation läsning,såg en liknande person men denna gång var det även en stor häst med. Såg vi samma "man" och kan det vara morfarsfar, det tror vår mamma att det var?? Tacksam för svar och Keep up the good work. Kram Kristina

Hej Kristina! Ni har sett samma person och han är ingen att vara rädd för, han arbetar bara! Han gör det som han trivdes med och tydligen var han fäst vid denna häst och de arbetar fortfarande med varandra men det är inte meningen att ni ska bli rädda det är inte det han är ute efter. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *