Saknar min vän som förändrats till det sämre

Jag fick ett svar från dej förrut, och det svarat stämde om denna vännen som kom tillbaka till mej när vi bråkat. Nu har det hänt igen, vi har känt varandra i runt 3 år nu,men han har förändrats till det sämre. Han har träffat en i 1 vecka, o dom tror dom är kära, men hon är väldigt UNG för han. Jag tror dom inte vet vad dom gör, det är svårt att känna riktga kärleks känslor på så kort tid anser jag. trodde faktiskt jag betöd mer för honom, för det har verkat som det i flera år. nu har jag slutat prata med honom, men vill att hans gamla JAG ska komma tillbaka. vad tror du kommer hända, mår jätte dåligt för detta som hänt, och blir värdligt tacksam för hjälp, vänder mej alltid till dej. MVH/Sassa

Hej Sassa! Skriv till min mail och skriv din fråga så ska jag försöka hjälpa dig! Ta det lugnt så länge! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *