Sanatoriet-Varför har jag dragning till slottet?

En mil utanför där jag bor finns "slottet i skogen som det så fint kallas i folkmun. Det är ett gammalt sanatorium som byggdes 1915 där dem vårdade tbc sjuka. Detta är en gigantisk vacker byggnad med flera hundra rum. Men nu kommer jag till det att jag har blivit som förtrollad och inte kan sluta tänka på huset. Åker omvägar bara för att få stanna och titta på huset. Har aldrig varit där inne i det men det känns som en kraft säger till mig att jag måste… Varför?

Hej Mia! Ibland när man får en speciell dragning till en plats,en stad,ett speciellt hus eller byggnad,som i ditt fall, så kan det beror på att man har levt ett tidigare liv på den platsen eller har en "historia" från den platsen från ett tidigare liv. Du borde göra ett besök inne i byggnaden och se om du upplever att du känner igen av platsen eller inomhus.Det kan dyka upp minnen och känslor som "vaknar till liv".Då kan det komma svar i drömmar. Ett annat alternativ som är ganska långsökt man kan ske,är att du stött på en ande som "länkat på dig" och som bär en historia på platsen och för över sina känslor till dig så du upplever dennes känslor. Hur det är i ditt fall kan jag inte svara på. Du kan fundera på det jag skrivit och tänka på vad du tror själv. Se om du kommer fram till några svar eller om det dyker upp något i drömmar. Hör gärna av dig igen om du undrar vidare över detta eller om du kommer på något annat. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *