Sändning(och den kom fram;)

Hej EeWee! Läste att du har haft det väldigt "trögt" nu på senaste tiden med alla andar som bara ploppar upp och alla guider…Oj oj….Jag tänkte varje dag be heliga ljusänglar att ge dig lite mer extra kärleksfull energi så att du orkar "ladda batterierna" och så tänkte jag försöka skicka över en sändning med lite healing…Sen ifall det kommer att komma fram nåt att göra nåt vålmående egenskaper vet jag inte…det kan ju bara du berätta sen 🙂 Jag tycker du förtjänar en riktig lång stängning utav att skicka in frågor….Dubblera tiden mot vad du normalt brukar ha…Det kanske hjälper lite grand? Mvh Linda

Hej Linda! Dina ord värmer väldigt mycket;)och din healing blev framförd på ett lite smålustigt sätt för nu ett par nätter sedan. Jag trodde verkligen jag drömde när jag ser en liten drake i miniatyr slå sig ner på tvn!!!…(Jag förstod att den kunde göra sig stor men gjorde inte det för att inte skrämma mig). Den kallade sig sefir eller något(minns ej riktigt) och kom med ett "bud om ljus och kärlek och healing". Jag har aldrig sett något liknande!!!. Den satt där i några minuter och flög sedan iväg. Jag fick dock sagt av min guide att den kom från en Linda på spökwebben. Samma kväll/morgon kom din guide, tillsammans med flera andra guider och andar från medlemmar av spökwebben(som jag haft medial kontakt med). En av dem som bar ett ljus i handen var Eriis..?(tror jag hon hette)med bud om Ljus Kärlek och Healing. Det var en skum upplevelse som varade i en halvtimme. Jag blev väckt av dessa vid fyra på natten och trodde inte mina ögon då jag ser en skara andar,guider,totemdjur osv som jag känner igen från er medlemmar, när ni ställt frågor. De bar ljus i händerna och kom med bud om Ljus Kärlek och healing.Jag blev verkligen rörd. Det var sannerligen en mycket skum upplevelse och jag har faktiskt inte upplevt något liknande tidigare någonsin!. Så visst Linda har jag fått " budet".Jag tackar det varmaste;) Till Dig och ALLA andra som sände dessa!De kom när jag behövde det som mest! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *