Sängen skakade vad var det som hände?

Hejsan! Är en 31 årig tjej som visserligen har varit med om ganska många övernaturliga saker men har ett sunt förhållande till det. Min sambo,hund och jag sov över i våran källarlokal i stan vilket vi gjort många ggr förr. Lite småsaker har hänt tidigare men tillhör kategorin "gulliga buuh jag skräms"händelser… Går och lägger mig efter sambon ca kl 12.30 och hunden somnar på huvudkudden "nos mot nos" med mig. Jag var utmattad och somnade nog fort. Känns som om jag inte sovit så länge när jag vaknar av att det känns som jordbävning! Jag känner skräck eftersom det SKAKAR i hela sängen(bäddsoffa)och jag upplever det som ett dån långt bortifrån under tiden. Hunden ser lika frågande ut som jag känner mig , och till min förskräckelse hör jag sambon fortsätta snarka så jag väcker honom och frågar dumt om han känt jordbävningen?:) Jag känner mig klarvaken och händelsen känns så verklig att jag genast går upp och börjar kolla nyheter på nätet om jordskalv i Stockholmscity…:) "Jordbävningen" pågick uppskattningsvis 2-4 sek men det kändes som en evighet. Vad f-an vad det? Är det i min hjärna det händer eller på riktigt? Tacksam för svar:)

Hej! Efter att ha läst din berättelse om och om igen så återkommer jag hela tiden till samma möjliga förklaring.Om det hade varit ett poltergistfenomen(de kan skaka sängar)så tycker jag nog att din hund!skulle ha reagerat betydligt mera än bara se förvånad ut-som du beskriver. Och din sambo hade nog knappast legat lugnt och snarkat vidare heller för den delen.Hunden borde ha flygit upp ur sängen,rest ragg eller morrat.Men inget av detta beskriver du. Om man har en viss undanträngd medialitet så kan det yttra sig i att man tex när man har somnat in kan uppleva fruktansvärda ljud som går genom ben och märg,skakningar och fruktansvärda muller,oljud.Detta kommer sig av att man i sömntillståndet försöker göra en astralresa-dvs ta sig en resa utanför kroppen.I den stunden anden lämnar kroppen och vid återinträdet så kan dessa fenomen uppträda och speciellt det du beskriver.Det kan upplevas som kraftiga muller och skakningar och man vaknar med ett ryck och det känns ytterst verkliget men ingen annan har hört eller märkt något. Tänk en stund på det jag förklarat och känn efter om det kan vara så och hör gärna av dig igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *