Seansen hos ettt medium.

Hej.. igen Måste bara berätta, igår kväll så var jag på en seans för första gången i mitt liv. Var o en skulle ha med sig ett vykort o det vykortet lämnade man till "värdinnan" som i sin tur stoppade dessa i ett stort kuvert så mediumet omöjligt skulle kunna veta vems vykort som var vems. När vi sitter där och hon börjar så känner jag en kyla av dess like, känner även hur jag blir "yr" i kroppen, nästan en illamående känsla, men behöver absolut inte spy – kanske du kan förstå känslan. Hon tar ett vykort o berättar om personen som detta vykort tillhör (kan säg att vi var 8 st människor i gruppen), en av dessa människor känner jag sen innan, det är en god vän till mig, under alla dessa berättelser om personligheter som hon känner av i vykorten så kan jag lista ut vilka vykort som tillhör vilken människa, om jag tar bort 2 vykort – mitt o min väns så återstår 6 vykort- på 4 av dessa kan jag känna att det e just den här personen som hon berättar om, trots att jag inte känner människan, än mindre träffat vederbörande innan. När hon sen får kontakt med människornas avlidna släktingar, vänner mm, så kan jag se på den personen som sitter i gruppen att det finns ett litet svagt ljus bakom, även på mediumet kan jag se en skugga strax bakom- bredvid. När hon kommer till mitt vykort o får kontakt med andra sidan så stiger först en ung man fram, jag kan inte förstå vad jag har för koppling till denna man, men han får tydligen lämna plats åt ngn annan som vill ha kontakt med mig, under "kontakten" kan jag känna hur min kropp gungar lite i sidledes. Efter seansen är klar så känner jag hur kylan lämnar rummet o det fylls bara med en stor värme. En kvinna i gruppen kommer fram till mig o säger: Det var så starkt när du fick kontakt, du hade ett stort ljussken bakom dig o man kunde se hur ngn la sina händer på dina axlar, en annan kvinna sa: När du fick kontakt så kände jag hur en isande känsla gick från mina fingrar upp i armarna på mig. Under seansen med mediumet när jag fick kontakt så hälsade hon att jag skulle lita på min intition (eller vad det heter), den blicken jag fick av henne då säger mer än ord, kan det vara så att hon vet ngt som jag borde veta och som jag säkert oxå vet inom mig. Hmm, blir svårt att förklara… Kan hon känna att jag har en förmåga kanske o är det dags att man utvecklar denna nu?? Det var endast jag i denna grupp som kunde känna av denna kyla även när jag såg dessa skuggor o vita ljussken så trodde jag ögonen spelade mig ett spratt- dags att skaffa glasögon kanske. Undrar oxå om du kan veta vem denna unga man var som först steg fram, sen tror jag att du har en känsla av vem det var som jag fick kontakt med och som stod bakom mig, du får gärna ge en bekräftelse på detta om det finns möjlighet. Får även dessa yrhets känslor emellanåt på andra platser när jag är ensam o känner hur kallt det blir. Har oxå fått reda på att det e få förunnat att få reda på sin guides namn så det är jag dig evigt tacksam för. Stor Kram från Mia

Hej Mia! Jag har nu läst igenom din berättelse flera gånger utan att få en länk till själva siutationen men det kan ha att göra med att själva mediumet som höll i senasen lagt en sk "blockering" som gör att det blir svårt att bryta sig egenom utan drastiska metoder(som jag här och nu inte ser någon nödvändighet att använda mig av). Det var iallfall ett annorlunda tillvägagångsätt detta med vykort.Det har jag inte hört förr. Det som däremot får mig fundersam är din beskrivning över denna kyla och att du blir illamående , för den känslan kan jag endast få när det är andar som närvarar som inte varit på andra sidan och vänt (eller från andra väsen av icke trevlig kategori). Då andar som kommer från andra sidan endast förmedlar ljummen kyla eller positiva känslor som ren värme i kroppen. Man kan känna hur man blir kokhet på axlarna av att en guide eller en ande från andra sidan lägger händerna på ens axlar. Högre ljusväsen brukar också sprida en sagolik värme och känsla av kärlek som är svår att beskriva."Man vill falla på golvet och buga och gråta av tacksamhetskänslan". Det här är kanske inget varken du eller detta medium som höll i senasen vill höra,… men jag blir funderam om denne "begränsade seansen" till enbart andar från andra sidan,guider och högre ljusväsen, då jag får sagt att det även till denna seans kom andar som inte varit på andra sidan och vänt, som visserligen kan ha följt med de som deltog eller redan funnits på platsen sedan tidigare. Dessa skapade även denna kyla. Nu får jag även sagt att någons guide uppmärksammade dessa "oinbjudna gäster av jordbunda andar" och bad en Ljusängel att komma och hämta dem så de inte skulle påverka eller störa seansen eller få någon att bli sjuk eller känna obehag. Men jag kan inte komma med någon bekräftelse eller kommentar vem denne man du ska ha haft vid din sida var då jag inte har tillgång att länka till seansen och denna inte är kring dig här och nu.Dvs ingen framträder. Jag får sagt att du har en viss öppenhet du kan utveckla till en medial förmåga, men du måste lära dig se skilland på "vad som är andar från andra sidan/ljusväsen samt andar som är jordbunda och negativa energier". Dock kan du till viss del uppfatta detta med ditt seende, även om du inte riktigt vet vad som är vad eller vad det är du ser. Detta med yrsel och kyla samt illamående är också en varningsignal för den som är medial att det kan vara dags att vara uppmärksam på vilka energier /andar man har omkring sig och att man måste lära sig känna skillnader och sätta gränser och INTE godta all närvaro från andevärlden.(inte ens under en seans!…) Det är det svaret jag kan ge dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *