ser mamma andar?

Hej. jag skickade in en fråga för snart ett år sedan, men inte fått något svar än så jag tänkte göra ett nytt försök 🙂 Saken är den att min mamma påstår sig se/känna andar i vårt hus. hon säger sig även ha varit hos ett medium som har sagt att det stämmer. jag tycker att det är lite obehagligt och vet inte om jag kan tro henne eller inte. jag undrar om ni på något sätt kan se vem/vilka det kan vara? vad som helst, t.ex. namn, utseende eller vem de "tillhör", skulle vara till stor hjälp. Tack på förhand //sofia

Hej Sofia! Varför frågar du inte din mamma!? Du behöver inte tvivla på hennes ord utan stå vid hennes sida. Hon har fått en gåva och den kan hon utveckla om hon bara vill! Jag ser två kvinnor, medelålders, viktorianska kläder, barn från samma tid.. Fråga din mamma och tro på henne! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *