Sista frågan om en man.

Hej…tackar återigen för dina svar..Måste ge dej bekräftelse på att dina svar till mej e pricksäkra.Undrar oxå om denna man som måste bli färdig (klar)har en annan kvinna som jag misstänker själv att han har? Undrar oxå om det inte finns en LITEN möjlighet att han blir klar tidigare än augusti eller om han messar mej nåt i sommar,jag vet inte om jag kommer att finnas kvar för honom då….har väntat på honom ett antal år nu.Tackar såå mycket igen för dina svar till mej.Kram

Hej! Tackar dig för dina ord känns så attans bra! Tack!!! Han har någon kvinna som är mer intresserad av honom än tvärtom och han behöver klara av det livet innan han kan komma in i ditt liv. Visst kan han komma tidigare det är bara jag som behöver lite tid på mig- svårt med tid. Alla beslut är dina och det är bara du som kan ta beslut som är avgörande för dig!! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *