Ska jag?-★Fråga besvarad 2013-09-02

Hej! Jag har frågat om denna killen förut.. Nu undrar jag igen.. Vi har inte setts på ett tag nu, kanske 3 månader. Vi blev så bra vänner, jag har aldrig träffat någon som fått mig att må så bra. Han betyder så mycket för mig och det känns som om att jag har en sådan dragning till honom, jag är inte kär i honom, men jag behöver honom! Han är så snäll och jag blir nästan tårögd av att veta att vi kanske inte ses igen.. Vi tog studenten nu i sommar. Han är ingen kille som vågar att ta kontakten via internet eller sms. Men när vi var i skolan så gjorde han det, han log massor mot mig, han gav mig komplimanger ofta.. Usch! Jag mår psykiskt dåligt pga detta.. Ska jag höra av mig på exempelvis facebook? Vi är ju liksom vänner! Jag är bara så rädd att han kanske inte alls känner som jag Kram!

Hej Hanna! Det enda jag kan ge dig som svar är ge dig några tankar att fundera över som du kan ställa dig själv Hanna. Är det bättre att må dåligt med sömnlösa nätter och tankar som ältar runt dag som natt över att inte veta om just den här killen är intresserad av dig eller… att våga vara den som tar kontakt och få ett möjligt nej.?.Vad mår du sämst av.Veta eller inte veta.? Jag känner att du redan vet svaren inom dig och vet vad du ska göra härnäst och våga lita på din magkänsla Hanna!. Facebook nästa. 🙂 Lycka till! EeWeeM ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *