Ska jag vidareutveckla min förmåga?

Började öppna mig för andra sidan för 12 år sedan, och har arbetat lite grand medialt, har inte valt det medvetet, utan det har valt mig. Har nu mått dåligt ett tag och börjat tvivla. Behöver råd. Ska jag fortsätta och ta tag i och utveckla min andliga sida eller ska jag lägga den delen av mitt liv bakom mig?

Hej Lena! Det är när det är som jobbigast,mest förvirrande,tungt och drag lasset känns som mest som man har som störst nytta av att utveckla sina mediala gåvor. Att lära sig komma förbi sitt eget lidande och kunna vända blicken till andra eller annat. Du är rådvill nu och har kommit till en återvändsgränd eller en brytpunkt. Du behöver landa och läka i , just det du själv säger: "har inte valt det medvetet, utan det har valt mig" och däri ligger dina känslor och motstridigheter. Kan du försöka använda och vända detta till din egna andliga fördel och utveckling. Samtidigt som du hjälper andra,skaffa kunskap,samla erfarenhet för din egen skull med det som du för stunden behöver lära dig. Vad håller dig tillbaka?Är det så att du känner dig tvingad in i det mediala? Har du prövat med att ställa "krav" till andevärlden och dina guider? "okej jag hjälper andra och gör detta men jag vill samtidigt kunna omvandla det jag gör till positiva erfarenheter för min egna andliga utveckling". Om du för en stund sätter dig ner och tar en ordentlig funderare vad DU vill,inte andevärlden. Du kan be om anstånd. Du kan be om andrum. Du kan be om att bli lämnad ifred för att få tid för eftertanke sk "medial semster". Men eftersom du är den du är kommer du inte ifrån att du är medial,du behöver bara finna tillbaka till ditt inre glöd och börja tänka mer på dig själv,hitta tillbaka till din energi inom det andliga.Göra det som känns roligt och glädjande inte en massa "måsten".Med trötthet kommer tvivel. Din andliga sida är du och en del av dig.Utan den kommer du känna dig tom. Det är mitt svar då jag känner att du måste fatta det slutgiltiga beslutet själv,och att det kommer innifrån dig själv med din egna röst. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *