Ska man fortsätta hoppas

Hej igen skrev till dig i Juni och har även en fråga som jag väntar svar på men skriver även till dig igen. JAg vet inte riktigt vad jag ska tro längre. De gäller fortfarande min son som var med om en svår olycka här i början på sommaren. Och vi har varit på sjukhus sean dess.Jag har frågat dig förr om du kan se hur de kommer gå för min son och jag hoppas du med tiden kommer ge mig ett svar. Men de jag nu främst undrar ÄR två jag känner, den ena väl den andra till namnet har sett syner om min son. Vissa av dessa har stämt då den ena såg innan hon viste att de var min son som blev påkörd, efter en tid så frågar hon vad de är med hans högra öga, vilket även den andra kvinnan frågar. Sedan igrå fick jag veta att han är just nu så gått som blind på höger öga. Den ena hade ävenm frågat om sonens mun och att han har väldiga problem från den, vilket även de stämmer. Hon har även sagt att sonen kommer börja gå igen fast de kommer ta tid minst 2 år kanske mer. Medans läkarna är mycket tveksamma då hans skador är svåra. Så min fråga denna gång till dig är. Tror du dessa personer som sett dessa syner kan ha rätt, vågar vi hoppas och tro?? För som mamma är detta både nytt och otroligt skrämnade för mig och frågorna och tankarna är många. Jag hoppas verkligen du kan ta dig tid att svara på mina funderingar och frågor. Kram och tack. Mvh ullis

Hej Ullis! Det du har gått igenom och går igenom är en mardröm för varje föräldrer! Jag har inga tvivel på dessa tvås syner då de är på rätt väg. Tro är starkt redskap många gånger så ge inte upp och sluta inte tro och hoppas! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *