skickade en tidigare(är jag på rätt väg?)

hej hopp skickade en fråga tidigare om jag är på rätt väg i livet, har en sambo sen tre år tillbaka och frågan jag undrar över är om du ser om vi är på rätt väg i livet eller om jag ska forsätta frammåt. jag älskar honom över allt annat och har en djup innerlig önskan som jag hoppas ska gå i uppfyllelse snart och jag vill veta om han är den rätte för det eller ska jag vänta? många kramar Hanna.k

Hej Hanna K! Känns han rätt för dig? Det är den viktigaste frågan just nu! Ser inget som skulle vara negativt och jag ser inga hinder heller. Ni verkar vara på rätt väg men ge inte upp dig själv i förhållandet! Ha dina intressen och hobbys och låt han ha sina..en viktig sak i ett förhållande! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *