Skolan! 2

Skolan. Datum: 2009-12-04 Från: Malin Fråga Jag går första ring. Jag har varit borta från skolan halva terminen sammarlagt. Det är inget i skolan som är svårt men jag har lite problem hemme med min lotsas mamma så jag mår inte så bra. Pågrund av det har jag inte kunnat sköta skolan. Detta är min sista chans att få gå kvar i skolan och det var min första varning. Jag går på Teknik college med industi programmet. Kommer jag klara av skolan nu eller kommer jag inte få gå kvar i skolan.? // Malin >> Svar på frågan Hej Malin! Finns det någon möjlighet att du kan få ett studentboende vid din skola? Du behöver komma hemifrån för att få den lugn och ro som du behöver för att klara av skolan. Se om möjligheterna finns på din skola. Hör av dig igen! Svar: Nae, inte här i motala men i linköping finns det vad jag vet. Men jag ska på möte med socialen om det som har hänt här hemma mellan mig och min lotsas mamma. Jag ska även ta upp med dom att jag vill ha eget boende i närheten av skolan. Fråga: Om jag skulle flytta hemifrån kommer då andarna följa med mig eller kommer dom stanna kvar här i min pappa lägenhet?// Malin

Hej Malin! De andar som är bundna till dig kommer att följa med dig när du flyttar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *