skri i natten

hej igen. vad jag är glad att ni finns. I natt hörde min dotter o jag ett hemskt skri som gick genom märg o ben i huset. det märkliga är att min dotter o jag inte bruka dela såna här upplevelser. jag sov på botten våningen o min dotter på övervåningen i andra ändan av huset. det var jätteobehagligt. kan du se vad det var o är det något som vill oss något? tack på förhand kram

Hej! Ni behöver inte vara oroliga, det är inte er det gäller. Det ni hörde var ett eko från en annan tid och det var inte meningen ni skulle höra det men "porten" var öppnad. Vet inte om det är knutet till huset eller till marken men det verkar vara en kvinna som råkat illa ut och det var hennes skrik ni hörde. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *