Skuggorna kl 03.00

Jag vaknar ofta av att se 6 skuggor vandra runt på mitt rum vid fotänden av sängen och varje gång är det kl 03.00 Vissa känner jag vilka det kan vara men vissa är mindre trevliga krafter. Jag undrar vad du känner att det kan vara och hur jag ska lyckas få dem att visa sig i stället för att gömma sig.

Hej!Din fråga har krävt lite "jobb" och det kommer upp lite hela tiden därför har det tagit lite tid att svara. Du säger att du har sex skuggor runt dig och vissa är mindre trevliga- det känns som om det är tre goda och tre lite mindre goda. Kl 03.00 är känt som "spöktimmen". Du är en stark tjej och de verkar slåss om dig – inte kroppsligen- på en själslig nivå. De vet att du kan hjälpa dem men de vet inte hur de ska ta kontakt med dig. Då du är en gammal själ har du mycket kunskap inom dig men du har "glömt" en del. Innan du ber dem att visa sig bör du först meditera för att få det skydd och styrka du behöver och besitter. Jag vet inte hur pass inne du är på att meditera men om du vill ha hjälp får du höra av dig igen för en mer grundlig "kurs. När du mediterar ska du be änglarna vaka och hjälpa dig med kontakten med dessa andar, be dem hjälpa dig att hjälpa dem. "Skydda" dig med att omge dig med positiv energi, en glasbubbla som inget ont kan ta sig igenom. Hör av dig om du vill ha mer hjälp och jag ska hjälpa dig så mycket jag kan men om du mediterar kommer din gamla kunskap fram igen! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *