Skulle vilja fråga lite mer .

Hej! Jag skrev till dig för ett tag sen om vårat hus och ska göra som du sa och hoppas att det blir lugn och ro här. Jag skulle vilja fråga om tidigare liv för när jag var i 13års åldern så var jag i en stad som jag inte har varit i förut och när jag gick där så kändes det väldigt bekant och jag kände mig hemma på gatorna sen på natten så drömde jag om att jag levde där och jobbade på en pub kan det vara så att det var en återblick av mitt förra liv? Har tänkt på det i många år. Har jag någon guide/skyddsängel? Tack för ditt förra svar. MVH

Hej! Ja jag hoppas det löser sig för er så ni får lugn och ro. När man besöker en plats på annan ort,annan stad eller annat land och en känsla kommer över en att "man varit där förr" så är det oftast så.Cellminnen från det livet man levt där vakar igenkännande till liv. Man kan känna igen lukter,gator,skyltar. Vad gäller dig så kan jag se att det är just så.Dina "minnen" vaknade till liv och du fick en känsla av du kände platsen väl och sedan vill ditt medvetande även poängtera det via dröm och via drömmen kom vissa minnen upp från detta liv. Du liksom alla andra har en guide som följer dig genom livet.Den framträder inte av sig själv och därför kan jag inte besvara vem det är .Jag har tillsammans med de andra som driver spökwebben bestämt att inte besvara frågor om bla skyddsguider eller tidigare liv då det innebär mycket "kopplingar","spårningar" och "länkningar" till bla andevärlden ,som tar både tid samt fysisk,psykisk energi. Din guide framträder inte av sig själv som de i bland gör och därför kan jag inte ge dig utförligare svar. Bäst är att besöka ett seriöst medium som kan hjälpa dig öga mot öga att få igång kommunicationen med din guide och som även kan göra reggression dvs du förs genom hypnos tillbaka till tidigare liv. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *