Skyddsanglar – finns de?

Hej – hur känner jag igen min skyddsängel? Är det en avlidens ande eller hur fungerar det? Vad skyddar de mot? Människor råkar ju ständigt ut för olyckor – väljer de ut vad de ska hjälpa till med? Tack på förhand Lille-Mor

Hej Lillemor! "Härom tvista de lärda". Min uppfattning om det hela är att man känner igen sin skyddsängel/ guide i sitt inre. Svårt att förklara men man känner det liksom på sig. De finns där hos oss och vi måste säga till dem om beskydd men vad det gäller olyckor mm tror jag att det är något vi skrivit i våra böcker innan vi kom till jorden och det är saker som själen behöver veta- på gott och ont. Detta är min teori och jag är inte ute efter att få andra att tro som jag! Alla har sin tro och det är viktigt i mina ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.