Snälla hjälp mig!

hej! jag skickade ett mejl innan idag med en rubrik "inbillning, eller inte?" (eller något liknande) jag skrev om hur vi hört saker, men på senare tid efter att ha läst mycket om det samt gått runt med kameran och fått massvis med orber börjat må väldigt dåligt över detta. jag kan inte sova på kvälalr då det känns som en ung kvinna står vid mig och försöker kämpa sig in i min hjärna och hur mycket jag än försöker så får jag inte bort henne eller tankarna. jag vet inte om du vill veta allt jag ser eller hör men väljer att inte säga mer då det kanske kan vilseleda dig. med detta långa medelande vill jag egentligen bara säga att jag verkligen skulle uppskatta ett snabbt svar då varje kväll för mej är otroligt jobbig och påfrestande för min styrka då jag redan är deprimerad av olika anledningar. snälla hjälp mig.! 8förstår dock att det inte kan vara lätt att hinna svara på alla och jag ber om ursäkt att jag är så pass påstridig. tack på förhand.

Hej Camilla! Din fråga är läst och besvarad i din nyaste frågeställing den 11/3-08. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *