Snälla hjälp mig!!

Hej EeWee!! Jag har skickat in flera frågor, men har tyvärr inte fått svar. Men nu ber jag dig verkligen om hjälp. Det finns något i min lägenhet och han låter oss inte vara. Nästan varje natt så "väcker" han vår hund. Han börjar morra o skälla nästan varje natt ungefär samma tid (3-5) och vår son vägrar att sova inne i hans rum. Och jag ligger o vrider o vänder på mig varje natt. Och när jag rör mig i lägenheten så känner jag mig iaktagen speciellt när jag duchar. Och min son "leker" med honom men jag hör ofta att min son säger men så får man inte göra det är fel. Vad/vem är det som är hos oss. Jag hoppas verkligen att du kan hjälpa oss. Mvh Henny

HejHenny! Det finns en ung pojke hos er som hette Benjamin och kan uppfattas som "ond eller elak" pga de energier han sänder ut. Jag uppfattar dock att att han är totalt missuppfattad!och mycket ensam!och har blivit väldigt illa behandad i sitt liv som levande. Det spelade ingen roll vad han gjorde så fick hans stryk och blev misshandlad och fick höra hur värdelös han var.(jämfört med sin tvillingbror som var perfekt i föräldrarnas ögon) Jag får kontakt med honom men han är så misstänksam och aggressiv,även mot mig. Det jag kan göra är att be en ängel försöka befria honom från vad det nu är som håller honom kvar och att denne förklarar för honom och även visar honom vägen till andra sidan. Jag kan dock inte gå över din fria vilja, så jag lägger det på ett sådant sätt att denna hjälp aktiveras genom att du tänder ett vitt ljus och säjer: "Inför den Högste överlämnar jag till Ängeln Hanael att omhänderta denna unga pojke och hjälpa honom till andra sidan. Det är min önskan här och nu. Amen" Sedan kan du låta ljuset vara tänt en timme så aktiveras en portal som visar vägen till andra sidan öppnas för honom.Jag har även fått kontakt med hans tvillingbror Alex (alexander) som kommer att möta honom från andra sidan. Det kan mycket väl fungera och räcka med detta. MEN denna ande bär på så många frågor och känslor att det KAN vara en bra idee att ett medium komma hem till dig för att mer eller mindre "lyfta ut" denna ande. Mitt råd till dig är att inte visa rädsla, utan trots obehag varje gång du känner av honom säja "Benjamin-jag skänker dig ljus och kärlek". Detta kan få denna att mjukna så han lyssnar och tar till sig den hjälp han kan få för att komma vidare. Obehagligt.ja. Något farligt.Nej.Det är ett barn. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *