Snälla spöken – Fråga besvarad 2013-10-19

Jag har nu sovit två nätter på en gård som sägs vara hemsökt. Jag har känt mig välkommen och inte haft några upplevelser av störd sömn eller så. Tvärtom har jag känt att jag gärna velat gå och lägga mig. Det enda konstiga som hände var att vår avresa fick skjutas upp gång på gång; diskmaskinen tog jättelåååååång tid, sen försvann kameran och vi fick leta en halvtimme (jag lovar att den var inte i den väska jag ha de lagt den i). Tror ni att gårdens spöka ville att vi skulle stanna kvar?

 

★ Fråga besvarad 2013-10-19

Hej!

Det enda jag kan svara är att det måste vara väldigt snälla spöken på den “hemsökta gården” för jag känner inte mycket aktivitet alls genom dig. Eller mer sant. Ingen aktivitet alls. Så nu blir jag lite nyfiken på vilken gård det är som ska vara så hemsökt med så lugna och snälla spöken så det inte ens går att känna att de finns ? 😉 Smygande spöken som gömmer sig…intressant.

Jag har lite svårt att svara på din fråga eftersom det är så lugnt det jag känner genom dig så jag har inget bra svar mer än att jag undrar hur hemsökt det hemsökta huset verkligen är.

Eller så hade de kanske en bra dag och det är det jag känner genom dig. Men jag känner faktiskt ingen övernaturlig aktivitet genom dig.( Det vill säja att jag i detta fall länkar endast genom dig  och din upplevelse och inte direkt till platsen.) Det kan också vara så att du är en sådan lugn person i sig så OM det varit aktivitet så har du genom ditt lugn så att säja filtrerat bort det då det är genom dig jag känner din upplevelse. Och allt är bara lugnt och tryggt. Det enda jag kan säja är att du då är av rätta virket för att vara spök jägare för ditt lugn verkar smitta av sig på eventuella spöken. 😉

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *