Söker råd & hjälp

Hej! Är en helt vanlig kille på 42 år, är i behov av hjälp och råd då mitt hus är väldigt oroligt. Jag har alltid försökt avfärda och ignorerat spökeriet, även fast jag redan sen tidigt i livet verkar mer känslig / mottaglig i ämnet än dem flesta andra i min omgivning. Har nog aldrig känt mig bekväm med det helt enkelt. Mitt hus köpte jag av min mamma och har totalrenoverat det, men ända sen inflyttningen för 8 år sedan har det mellan jämna mellanrum uppstått en del aktiviteter som inte rymmer några naturliga förklaringar. Tilläggas skall att min mormor och morfar en gång i tiden bott här, och att min mormor också dog i huset. Men även min far som gick bort i lungcancer förde sin döds kamp här. Att vi människor lever och att vi dör är ju inga konstigheter tycker jag, men gillar inte att dem håller sig kvar i andlig form. Tycker helt enkelt inte att det är naturligt och att det skall få vara på det viset. Själv är jag inte skrämd utan blir mest bara irriterad när fenomenen uppstår. Som några exempel; min mormors gamla gungstol knarrade mig ur sömnen en natt, jag gick då upp och skrek på katten att finna en annan sovplats, gungandet upphörde… bara det att när jag lade mig tillrätta igen stod katten utanför och ville in, han var alltså inte ens i huset. En tidig morgon gled en kvinnlig gestalt förbi, genom hallen mellan två rum mitt framför näsan på mig, när jag kollade in i rummet hon entrade var hon borta. Gissa om jag var förvånad! Ofta känner jag närvaron. Det kan vara dag som natt men så klart hör och ser man mer när huset ligger tyst och mörkt om natten. Ibland uppenbarar det sig rök, som en vit dimma som också ibland verkar föra med sig temperatur sänkning. Ibland skriker någon / någonting rätt ut med påföljd av att jag rusar runt i barnens rum för att kontrolera om fara uppstått, fruktansvärt irriterande är det. Både flickvän och andra vänner säger sig ha sett och känt oförklarliga saker här hemma, också mina barn. Jag har en stor hund som som reagerar olika, ibland verkar han vara glad och hoppar nyfiket & glatt omkring i rummet som om det var någon där han tycker om, men ibland bemöter han det med ilska och rädsla. Flickvännen beskriver om tydliga beröringar på fötterna vid sängänden (när man ligger i sängen), och det utan att jag själv berättat för henne om exakt likadana upplevelse. Själva beröringen kan liknas ett par riktiga händer som tar tag runt foten eller uppe vid tårna, inget vidare behagligt alls. En vän hälsade på med sin fyra år gamla dotter som klockan fyra på morgonen frågade vem damen som går fram och tillbaka i köket är, min vän fick se anden och blev vettskrämd. Häromkvällen hade jag och flickvännen en diskussion beträffande våran relation, vi låg och pratade i sängen när flickvännen plötsligt utbryter; – herregud! det står någon jämte sängen!! Jag skymtatde en gestalt och kände hur upprörd den var. Som tur är tar flickvännen det här sansat och är öppensinnig nog att förstå att det finns saker vi inte kan förklara. Men jag blev rejält förbannad, tycker inte dem skall ha rätten att bara stövla in i mitt sovrum, det är ju ett privat ställe där man inte vill känna sig iaktagen av någon / något. Det största problemet jag idag har är dock att min dotter är väldigt rädd av sig, hon mår illa bara när vi pratar om det här, precis som jag gjorde som barn. Kanske kämpar hon också med att ignorera sin antenn och mottaglighet. Visserligen sägs kontakten med andevärlden varit vanligt sen långt tillbaka i min familj men jag har fått nog och måste finna en lösning på det här elendet. Vi vill leva ifred och vill kunna njuta av ett lugnt och tryggt hem. Samtidigt vet jag inte vart jag kan vända mig för rådgivning eller hjälp. Är ödmjukt tacksam för eran tid att läsa mina rader. Vänligen /Göran

Hej Göran! Det är mycket spring i ditt hus och det är upp till dig att säga till dem att nu får det vara nog! De har levt sitt liv i huset men nu är det din tur! Du får helt enkelt säga till dem att de får gå över till andra sidan och att de ska lämna er ifred då det är ni som bor i huset! Du får be dem vänligt men bestämt att de ska lämna huset och gå över till andra sidan! Vill du har mer hjälp hör av dig till min mail så ska jag försöka hjälpa er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *