Som om det skulle vara jag…

Läste en fråga som Hyacint skickat in och det är som att det skulle varit mig det handlade om!! Har också haft många "hintar" och jag känner också att jag är otroligt intresserad över vad som skrivs här och jag känner mig smått beroende att läsa alla frågor och svar 😉 Just den här AHA-känslan! Min far drabbades av prostatacancer och bara några dagar innan jag fick reda på det så stod jag på Apoteket och petade på en sån där pins som man kan köpa för att stödja prostatacancer, tänkte för mig själv – Tänk om någon i vår familj var drabbad. När jag väntade på ett svar från dig från en tidigare fråga så tänkte jag helt sonika en kväll – hon är blockad/varnad!! Och sen gick det bara någon dag så såg jag svaret att du inte fick "länka" min och min dotters händelse ang. ej humanoida varelser. Då är ju frågan nu om jag också är öppen, och hur jag ska kunna öppna mig mera. Jag vet redan att jag borde nog börja med att inte vara så rädd. Jobbar på det. Mvh Anna

Hej Anna! Ja du är öppen och skulle kunna utveckla det till ren medialitet dvs om du bara kom förbi din osäkerhet ch rädsla, utan satsade på att följa den där kristallklara magkänslan,som du faktiskt har. Det bästa för dig vore om du kunde söka dig till en grupp eller en medial förening som man träffar öga mot öga dvs där de har olika aktivitter inom det andliga. Tillsammans med dem skulle du kunna utvecklas och samtidigt få råd och stöd när något sker som sätter "myror i hjärnan". Du fungerar nämlingen bättre i grupp än ensam. Det är många som utryckt " ett slags beroende"…:) av att läsa svaren i frågespalten och även annat på spökwebbens sidor. Det är givetvis trevligt för oss och oftast är det genom andras frågor och erfarenheter man lär sig saker eller börjar tänka. Jag får också tänka tillbaka och fundera igenom saker jag "glömt bort" eller tänka "varför är detta så självklart för mig och hur ser andra det från sitt håll". Alla frågor är även nyttiga för mig. Fortsätt utveckla ditt intresse för det andliga! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *