sömn, arbete och kärlek

Hej Evy! Jag undrar vem som stör min nattsömn och "arbetar" med mig nätterna och varför? Min dotter säger att någon ruskar hennes säng på nätterna i bland. Vem är det och varför gör anden det? Jag är trött på att hitta nitlotterna i kärlekens lotteri. Nu vill jag vinna storvinsten och träffa mannen i mitt liv i stället. När kommer detta att ske? Vet jag vem han är, känner jag honom redan eller är han en helt ny bekantskap för mig? Vad är det andevärlden vill att jag ska arbeta med? Känns som om jag och de har ett "osynligt" kontrakt som jag ska uppfylla och att de börjar bli otåliga och vill skynda på mig. Stämmer det? Tack för att du tar dig tid att svar på mina frågor! Rosie

Hej Rosie! För att veta vad de vill har ur dig behöver jag mer info om dig och det får vi ta via mail isf. De jobbar med dina chakran som kan och är lite i olag men inget att oroa sig för. Det är en kvinna som skakar din dotters säng- hon undrar vad hon sover där för. Säg till henne att ni bor där och att hon ska gå över till andra sidan där hon har sina vänner och familj. Din kärlek kommer och jag tror det är någon som du redan har vid din sida. Det känns lite tafatt i början men det kommer att släppa och du finner den kärlek du söker och förtjänar! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *