Spelade med anden

Sent en natt för en del år sedan hade jag ebb i kassan. Tänkte…varför inte försöka få kontakt med ANDEN I GLASET…kanske få nån hjälp om jag tar kontakt. Tog ett papper. Istället för att sätta bokstäver i alla ringar skrev jag 1X2 i ringarna. Släckte alla lampor…tände ett stearinljus…värmde glaset… anropade anden i glaset…HJÄLP MIG SÅ JAG VINNER EN SLANT…satte ner det uppånervända glaset på pappret…fick det att vandra runt…stannade upp…jaha, där ett X…glaset vandrade vidare över pappret…stannade…jaha där en 1:a…osv. Var noga med att skriva ner alla tecken på tipskupongen… Lämnade in kupongen… Lördagkvällen kom…väntade med spänning på resultatet…(13 rätt är det mesta man kan få)…men jag fick NOLL RÄTT!!!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *