Spök i lägenheten

Hej Under min uppväxt spökade det i vår lägenhet. Mamma var med om mest grejer men även jag kunde känna en närvaro.. Mamma led mycket av detta under åren och hon hade klena nerver. Det var ljud, ngn som tag i mammas fot om natten etc.. Kan du se vem eller vad det var??? Vi har alltid funderat på detta Tack Lotta

Hej Lotta! Nej tyvärr kan jag inte via dig länka till den eventuella närvaron. Jag uppfattar att det i detta fall hade varit bättre om det var din mor som själv ställde frågan då jag känner att denna närvaro var länkad till henne,även om även du uppfattade fenomen. Finns det någon möjlighet att hon själv kan ställa frågan? Återkom gärna så ska jag se vad vi kan hitta. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *