Spökar det?

Vem låste mina bildörrar alla fyra när jag satt och körde? Någon öppnar kökskåpen, skramlar i porslinet och en stor smäll under sängen å en av tvärgående ribborna.

Hej Lars! Jag vet faktiskt inte vad detta handlar om då jag bara uppfattar irritation och missnöje och ilska som liknar "trots" då jag försöker länkat till dig.Jag blir fullständigt "utkastad" och får ingen chans att länka till din aura eller någonstans i närheten av dig. Min spontana tanke då är att du kan ha dragit på dig en väldigt missnöjd andeenergi som har korsat din väg i någon siutvation. Mitt tips är att besöka en kyrka och "tippa av" denna energi för att se om det lugnar ner sig. Kan du erinra dig att du varit i någon siutvation där du kände att något förändrades i atmosvären kring dig?eller som förändrat ditt humör? Återkom gärna och berätta vad du kommer fram till. Mvh EeWee Tyvärr kan jag inte vara tydligare än såhär. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.