Spökar det?

Hej! Det är så här att jag känner mig typ iakttagen hela tiden, som någon stirrar på mig! Om jag sitter vid datorn på kvällen så hör jag att mina nycklar kastas ner på golvet och jag hör steg och jag ser aldrig något jag har sett en ande för cirka 1 månad sedan, men jag är inte säker på att jag är hemsökt för mina föräldrar märker inget, bara jag. Och mina föräldrar säger att jag inbillar mig det men asså jag gör inte det, och jag vet inte hur jag ska berätta! Vad tror du?

Hej! Ni har påhälsning i huset och du kan be anden att inte hålla sådant oväsen då du blir orolig. Dina föräldrar kommer att få vara med om något som gör att de vaknar upp och förstår vad du pratar om så vänta och se. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *