Spökar det hemma hos mig. och i så fall vilka spöken är det?

Hej! det värkar som om det spökar hemma hos mig. men jag vet inte vilka de är. jag kanske ska berätta från första början. En dag när jag, min kompis och min lillebror var hemma hos oss så hände en av de läskigaste sakerna i mitt liv. Vi var ensamma hemma. vi satt och pratade om the sims när vi hör en främmande röst från mitt rum. rösten sa: kom då kisse misse misse. kom då kisse misse miss. Vi visste att det inte var någon i mitt rum så vi vart livrädda. En annan gång gick tv n på av sig själv och ibland har jag hört konstiga ljud i köket. vi har en katt begraven på våran tiomt och en gång så hörde jag en katt nysa från det närmaste hrnet i mitt rum. när jag kollade dit fanns ingenting mer en en strumpa. spökar det hemma hos oss eller? och jag glömde att säga att en sak har flyttats från en plats till en annan. Snälla hjälp mig. jag vill verkligen veta. Tack i förhand// emmy

Hej Emmy! Det verkar vara en äldre dam som bott i er bostad innan, eller i dess närhet och det är hon som kallar på sin katt. Hon eller katten vill er inget illa de vill bara besöka det hem de hade då de levde och det är inte meningen att störa er men ibland lyder katten inte henne! Saker som flyttats- ett barn eller en tonåring som vill göra er uppmärksam på att han finns- osäker på om det är en tjej eller kille- men h#n vill inget ont, bara lite "busig". Blir ni rädda säg då till h#n att inte skrämma er! Hoppas du blir lugnad av mina svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *