Spökar det hos mig?

hej EeWee! sen ca 2 veckor tillbaka ser jag "skuggor" i ögonvrån allt oftare, främst i och runt köket. min sambos moster har hört någon prata fastän ingen närvarande person har sagt nåt. även min mamma som är en aning överkänslig för andliga energier har kännt av att någon iaktar oss från köket. vi bor i ett nybyggt hus som stod färdigt i november förra året så jag vet att det inte är något bundet till huset, men misstänker att det kan vara platsbundet. varken jag eller någon annan känner obehag ifrån den främmande energin, mest bara nyfiken på vem eller vad det är som bara är här utan att göra nåt större väsen av sig. mvh sara

Hej Sara! Det är en äldre kvinna som kallar sig Elisa som finns på platsen. Hennes tid sträcker sig ända tillbaka till början av 1700talet då det på platsen ska ha funnits någon form av brunn/vattenhål eller liknande och det skett en olycka. Det nya huset står på den platsen. Jag uppfattar inte henne som ngt problem då hon är väldigt lågmäld av sig. Däremot skulle ni kunna hjälpa henne till andra sidan eller ge henne en möjlighet att få ro. Det kan du göra genom att tända ett vitt ljus(som symboliserar vägen till andra sidan)och be tex Ljusängeln Ariel att visa henne vägen till andra sidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *