Spökar det i min lägenhet?

Hej! Jag undrar bara om du kan se om jag har haft andebesök i min lägenhet? Jag bor i ett hus från 40-talet. Det har hänt lite saker, bla en klocka som stannat 2 ggr på samma tid, en spegel som hänger snett, konstigt ljud i lägenheten mitt i natten, även hunden reagerade. för et tår sedan stannade min klocka 2 ggr på den tid min farmor dog. tycker även mig ha hört konsiga andningar….Tacksam för svar. Mvh Åsa

Hej Åsa! Där du bor har en del besökare och jag får fram lite portal i ditt hus- inte negativt. När klockor stannar sägs det vara i samband med bortgång och det har varit någon som bott i din lägenhet som gått bort vid dessa speciella klockslag och denne kvinna- känns det som- kommer tillbaka till sitt kära hem då hon inte dog där utan på sjukhus. Hon vill inget illa men hon vill bara komma hem ibland för att se till sitt hus. Blir det jobbigt säg till henne att gå över då du bor där nu och att hennes hem finns på andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.