Spökar det på mitt landställe?

Jag har ett landställe, ca 7 mil norr om Kalmar, i Småland. Det är en gammal byskola byggd på 1900-talets början. En kusin till mig säger sig ha sett ett lärarinne-spöka när hon sov i den f.d skolsalen (på den tiden bodde ju lärarinnorna i skolan) Jag har ibland fått för mig att det spökar, men jag är inte säker och det är lite svårt att ta dit ett medium (ligger mitt ute i skogen) Vad tror du? Finns det nåt sätt att ta reda på det?

Hej Emma! Ditt lantställe bär en historia och många människor har upplevt många olika känslor där. Jag kan uppfatta att det finns mycket energispår av sk "minnesavtryck" från händelser som hänt där och känslor som upplevts av de som tillbringat sin tid där längre tillbaka. Ibland kan dessa energier av minnesspår upplevas så starka så att de tom känns som närvaro men det är bara dessa minnesenergier. Det kan upplevas av dig tex att du oväntat plötsligt fylls av känslor som glädje,sorg,ilska osv utan direkt anledning för att plötlsigt försvinna. Jag uppfattar också att det bland dessa energier finns spår av andeaktivitet men vem det nu än är, så är det ingen som vill visa sig för mig. Pröva med att rena hela stället med salvia.Finns det icke trevliga andar som inte varit och vänt så lär du bli varse om dem. Salvian kan också mildra spåren av minnesavtrycken så de inte är lika starka. Men om det inte är ngt du störs av så är det bara att ignorera och acceptera att huset bär en historia. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.