Spökar på jobbet

Hejsan! Jag sommarjobbar på en vårdcentral med min kompis där vi städar. Vi känner närvaro där dagligen och idag så kände min kompis att något rörde henne på låret och stax efter det så kändes det som om någon rörde mig på knät. Vi har även hört knackningar och så har min kompis berättat att dörrhandtag har trycks ner och liknande (hon har jobbat där längre än mig). Vi har även fått bekräftat att de fryst in lik där för länge sedan. Kan du se vilka det är som spökar där och vad de vill? MVH Jonna

Hej Jonna! De som finns på platsen är bundna till platsen då de avslutade sitt liv på platsen. De vill ha hjälp med att gå över till andra sidan och ni kan hjälpa dem genom att tänka på dem och i era tankar leda dem fram till bron som leder till andra sidan. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.