Spöken i mitt hus?

Det har varit mycket läskiga saker som har hänt i mitt hus. När jag har varit hemma själv, har jag hört fotsteg gå fram o tillbaka på övervåningen (Bor i ett 2 våningshus.) När jag har kollat på Tv har den bara mitt i allt stängts av sig, o när jag har satt på den igen, stängs den av. Ljudet har inte heller funkat och när jah ska sova känner jah hur någon betraktar mig… När min hund Tito hade svalt ett ben fel och satt de i halsen, sa jah att han kommer dö. Dagen efter dog han… Det mest läskigaste var när jag o en annan kompis satt o pratade om min farfar, Vi hade varsin colaburk och jag hade cola kvar i den, men kolsyran var borta… När vi pratar on honom så hör vi att det är någon som skakar min colaburk, eller sprättar mot den och samtidigt hör vi kolsyran som far runt. Detta hände upprepande gånger o de var värst när jag var sjukt rädd och hållde hans hand pågrund av rädslan. Sen så började jag gråta och han berättare att de kändes som om någon försökte strypa honom och viskade "Gör henne glad igen". Kan de ha varit Farfar som gör detta? En annan kompis har sett min förra hund, Kompis, springa, o jag har en kompis som stannar upp mitt i allt när hon har kommit innanför dörren. Det spökar överallt där jah bor. Men den starkaste som jah känner av är den som finns i en utav toaletterna, Han finns oxå i tvättstugan och garaget… En annan sak som jag har tänkt på är att jag har börjat drömma konstiga drömmar. De handlar bara om min farfar, och hans liv. Det är som en dröm… Han vart slagen när han var liten, och en gång när min pappa var riktigt förbannad på mig o tänkte slå till mig stannade han bara upp. Är detta hans Bevis på att han finns där för mig? Att han vill skydda mig? Jag förlorade min farfar 2008, och min ena hund Kompis 2004. Min andra hund tito förlorade jag 2009.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *