spöken i t banan

Detta hände för många år sen när jag åkte t bana fr maria torget t slussen med en silverfärgad vagn.. hade innan läst lite om silvertåget och tänkte att nu ska jag gå in i spökvagnen så får vi se vad som händer. Fick mer än vad jag tålde.. massa "döda" passagerare som satt och var alldeles likbleka och tysta plus att tåget började låta annorlunda/gammalt… var livrädd men kom av sen på slussen. såå länge sen men tror det hände.. skulle undra om ni kan se att det faktiskt inte va inbillning tack

Hej Lotta! Faktum är att jag tycker det du berättar är så obehagligt så jag VILL inte länka till den platen/siutvationen då jag får obehag bara inför tanken. Och eftersom jag får den reaktionen att jag VÄGRAR länka dit, då jag instinktivt känner att jag inte vill länka till något som kan "ge mig problem på halsen" så borde det du upplevt stämma. Men jag har aldrig hört talas om detta.Vad är det för historia om "silvertåget"? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *