Spöken Roma kungsgård?

Jag och mina vänner var på Roma Kungsgård mitt i natten. vi var 4 st. 3 tjejer och sen jag, ensam kille. En av tjejerna har sagt att hon typ känner andarnas/spökernas närhet. Hon får tungt o andas, rysningar osv. Hon säger också att hon har sätt spöken. ca 3-5 st. (NÄRA HÅLL) Hon fick rysningar/Svårt att andas nere vid Roma kungsgård. sen tyckte alla 3 tjejerna att dom såg något i fönstret inne i huvud-byggnaden. Typ en man eller något liknade. Men jag själv såg inget. Sökt överallt på internet om Roma kungsgård men kan inte hitta något om spöken o grejer där. Vad tror du? Mvh Andreas

Hej Andreas! Jag vet inte något om stället men det finns inget som säger att det inte spökar där. Kan inte se mer då jag inte får in platsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *