Spöket i hallen

i en gammal lägenhet jag bodde i hade en farbror dött innanför dörren,i hallen. jag kände ofta en närvaro att jag inte var ensam,en natt det var rätt sent på kvällen låg jag och kollade på teve,lampan i köket lyste.Då jag plötsligt ser ett vitt sken rakt emot mej mot min sängkant,tvärnitar där och försvinner rakt ut genom fönstret. En annan gång en annan kväll. jag skulle flytta därifrån,vilket mitt spöke tydligen inte gillade:o( jag hörde ljud ifrån köket,när jag kom ut dit var alla skåpluckor öppna och alla grejor i kartongerna låg huller ombuller. jag har fler upplevelser, är synsk öppen för andlighet så jag är sällan ensam:o) inget jag räds för för alla vet ju att dom som spökar har något oavslutet eller så är dom bara på nyfiket beök:o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.