Spöket i vårt hus

Min familj och jag flyttade för ca 6 månader sedan in i vårt nya hus lite utanför stockholm. Märkte ganska snart att allt inte stod rätt till. Min väckarklocka slog igång på full volym om nätterna och jag hade ofta problem med min stereo och tv. Detta hände även alla andra i min familj. Vi tänkte då att något kanske var fel med strömmen i huset. Men det kändes lite långsökt. En natt då jag låg och sov såg vaknade jag av ett konstigt surrande i mitt rum. Det lät ungefär som ett kylskåp, fast högre. När jag tittade upp så var luften som en dimma. Allt dallrade. Vet inte om detta är spöken eller något annat. Men jag känner mig inte ensam i huset. Känslan är att någon eller något finns där på besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *