Spöktur i Edinburgh

Hej! I mitten av juni var jag i Edinburgh, Skottland. Jag och min familj tågluffade genom Irland, Skottland och England. Iallafall det var andra natten i Edinburgh, jag har alltid varit intresserad i det paranormala och övernaturliga, däremot aldrig upplevt något förräns den kvällen. Vi var nere och gick i valven under en av broarna som går genom staden. Vi hade stannat i ett valv där guiden berättade olika historier, men i ögonvrån kunde jag se ett till valv, plötsligt släcktes ljusen i det valvet, men tändes lika snabb igen och höll på så 2-3 gånger, det var tydligen bara jag som såg det i en gruppen av 15 st, kunde vara tillgjort men jag tror inte det. Men den andra och läskigare upplevelen jag var med var också nere i dessa valven, guiden stod återigen och berättade historier när någon eller någonting blåste iskall luft rakt in i örat, det var så fokuserat att det kan inte ha varit tillgjort, och jag stod längst bak i gruppen så ingen av dom kan ha gjort det, jag kunde känna exakt var 'saken' hade blåst 2 timmar efteråt, var var lite skakis efter detta. Nu tror jag ännu mer på det. Valven vi var nere i upptäcktes i mitten av 1950-talet, då hade de varit övergivna i 150 år! Jag kan ju säga jag är inte den enda att ha upplevt något där nere. En plats jag kan rekomendera till er som också tror på sånt, även er som inte tror på det. Hoppas ni hade en trevligt läsning. //Oscar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *