Stämmer min känsla?

Jag har tidigare skrivit och bett om hjälp med att få reda på vad det är som händer i hyrehusområdet där jag och min sambo bor. Jag fick svaret att det fanns två energier här, en manlig och en kvinnlig, men att ingen av dem ville träda fram. Men så en kväll så urartade det hela och min sambo upplevde att han blev knuffad i duschen. Han bad mig (eftersom jag har en liten medial förmåga) att se om jag kunde få kontakt med nån i badrummet. Detta gjorde jag och jag fick ganska snabbt kontakt med en man som kallade sig Henrik eller Henry. Han lät mig veta att han var arg för att de hade byggt om, och för att ingen kunde bekräfta hans existens. Nu vill jag alltså veta om detta stämmer eller om det var min fantasi som spelade spratt med mig? Tack för en underbar sida!

Hej Emmeli! Jag måste berömma dig för ditt mod! Jag får fortfarande ingen som vill framträda men kan ändå uppfatta av energierna att något är annorlunda.Det kan betyda att du faktiskt fick kontakt med denna ande som är mannen. På något sätt har denne "bekräftats" genom att någon (i detta fall du) har uppfattat honom. Jag tror faktiskt inte du inbillade dig utan att du fortsättningsvis kan föra någon slags dialog med honom på det mentala planet. Får han förtroende för dig kanske han ger dig en förklaring till vad som håller dem kvar. Har du frågat om det finns något du kan göra för att hjälpa honom komma till andra sidan?Har du frågat om han förstår att han är död?Du kan be honom vända blicken mot ljuset och fråga varför han inte går dit. Detta kan vara ett bra sätt för dig att utveckla din mediala sida. Lycka till! och hör av dig och berätta om du kommer någonvart! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.